Khas untuk peniaga di Facebook yang mempunyai masalah buat sales…

Kini anda boleh jana lebih banyak sales & naikkan engagement dengan menggunakan fungsi FB Live walaupun Anda tiada depan kamera.

Software Windows Ini Akan Ubah Kempen Marketing Anda Secara Total

GUNA KUPON DISKAUN UNTUK PAKEJ PRO
” SWEET20 “

Hai, saya Iffat Salleh, founder CikguPemasaran.com dan pemilik kepada beberapa software bisnes sejak 2016.

FYI, saya dah launch hampir 10 software di Malaysia termasuk untuk Instagram, untuk Facebook Automation, untuk website dan sebagainya.

Hari ini saya akan tunjukkan kepada anda satu lagi software yang sangat berguna untuk kempen marketing bisnes anda terutamanya di Facebook.

Saya hanya perlukan 3 minit masa anda, boleh?

Pssst, sebelum tu, ini FREEGIFT dari saya kerana sudi hadir ke laman ni

FREE! Belajar teknik pemasaran dengan fb live
Step by step yang detail untuk anda belajar strategi dan teknik pemasaran menggunakan FB Live. Ini peluang anda untuk boost sales. FREE !

FAKTA PENTING UNTUK ANDA:

2 PLATFORM PALING BESAR UNTUK TRAFIK , FOLLOWERS & Sales

GO LIVE !

Bermula tahun 2015, Youtube & Facebook mula memperkenalkan fungsi terbaru mereka untuk berikan kepuasan di media sosial dengan fungsi FB Live & YT Live

300% MEDIA SOSIAL REACH

Video adalah content paling berpengaruh di alam maya, sangat power. Namun ianya akan meningkat 300% jika anda gunakan Live Video.

Rasa teruja?

ini 6 fakta penting LIVE VIDEO

SAYA NAK

8 X LEBIH LAMA

Berdasarkan kajian Tubular Insight, viewers spend masa 8 kali ganda lebih lama untuk live video berbanding video lain.

113% LEBIH CEPAT BERKEMBANG

Live Video berkembang dengan lebih pantas iaitu 113% lebih pantas setiap tahun

10 KALI GANDA ENGAGEMENT

Pengguna facebook lebih suka tinggalkan komen di Live Video dengan 10 kali ganda berbanding video biasa.

NOTIFICATION FACEBOOK LIVE

Facebook akan hantar  Live Notification kepada followers berbanding video biasa

TOP RESULT DI YOUTUBE

Youtube akan letakkan video anda sebagai TOP RESULT jika anda buat youtube Live

TOP NEWS FEED FB

Facebook akan letakkan Live Video anda sebagai TOP RESULT di news feed

Anda pernah nampak notification bila seseorang dalam friendlist anda buat FB Live?

Anda pernah nampak notification bila channel youtube yang anda subscribe buat Youtube Live?

YA!  YA! YA !

 Anda sendiri pun tahu betapa hebatnya penangan LIVE VIDEO untuk bina engagement dengan followers & ianya lebih mudah convert jadi sales. Anda hanya perlu LIVE dan tunjuk demo produk anda sahaja.

Namun, Apabila bercakap tentang live video, Ini masalah yang sering dialami

Saya tahu, anda nak juga buat FB Live & dapat result yang sama tetapi menghadapi masalah-masalah ni:

MALU NAK LIVE

Anda nak buat FB Live untuk jual produk anda tetapi anda rasa segan, malu nak live depan orang ramai.

CONTENT TAK POWER

Anda takut content yang nak diberikan tak cukup untuk buat orang membeli produk anda.

TAK ADA IDEA

Kaku bila berdepan dengan kamera dan tiada idea bila buat Fb Live bersama followers

TAK YAKIN

Tak yakin nak buat FB Live, kang kena kondem dengan kawan-kawan buat malu ja.

Rileks. Bukan anda seorang sahaja yang alami masalah tu. Malah 8 daripada 10 peniaga Facebook tak pernah gunakan FB Live disebabkan 4 alasan dia atas (sila angguk jika anda dalam golongan 8 orang tu).

INI SOLUSI UNTUK ANDA!

SAYA NAK CPCASTER

Kini anda boleh gunakan fungsi LIVE VIDEO dengan menyiarkankan video rakaman

Boost Engagement Di Facebook & Youtube

Mudah Digunakan Walaupun Anda Newbie

Guna di Laptop, Komputer & VPS Anda (Windows Based)

MEMPERKENALKAN

PERSONAL ACCOUNT

FANPAGE

GROUP FB

YOUTUBE CHANNEL

Siarkan video pre-record ke Personal wall, Fanpage dan group FB

Tak perlukan software 3rd party lain untuk berfungsi dengan baik

Siarkan 5 video live dalam satu masa yang sama

Boleh install dalam VPS windows based untuk berfungsi dengan lebih baik

Terima lebih banyak trafik melalui live video anda

Boleh siarkan apa sahaja video termasuk VSL, product demo & presentation.

Dapatkan ranking video yang lebih baik di Youtube, Facebook & Google

Boleh gunakan apa sahaja format video untuk siarkan secara live

Button GO LIVE untuk anda siarkan video ke FB & Youtube bila-bila masa anda mahu

Button GO LIVE untuk anda siarkan video ke FB & Youtube bila-bila masa anda mahu

CP CASTER MUDAH DIGUNAKAN

Dengan 3 langkah mudah, anda boleh jana lebih banyak income & boost engagement dengan followers

1. Sambung CPCaster ke akaun FB & Youtube anda

2. Pilih video dari hard disk anda

3. Klik button GO LIVE dalam CPCaster

Lihat apa kata pengguna terawal CPCaster

“Yeeehaaa, berjaya buat go live. Teruja sangat”

-Zahidi

“Syukur akhirnya ada Software yang bantu video saya disiarkan Live di fb. Siap boleh set bila nak Live. Semakin teruja nak muncul Live di fb! Memang terbaiik 👍.”

-Rahimah Ngah, Internet Marketer

KELEBIHAN CPCASTER UNTUK BISNES

SAYA NAK CPCASTER

CPCaster ialah dekstop software untuk siarkan video rakaman sebagai Live Video di Facebook & Youtube.

N

Hantar notification kepada friends & follower mengenai live video anda

N

Jadikan live video anda sebagai top search di news feed

N

Bina engagement dengan followers anda & bantu dapatkan kepercayaan

N

Video anda akan diletakkan sebagai top search result berdasarkan keyword

N

Akan hantar notification kepada semua subscribers channel anda

N

Live video anda akan dimasukkan ke bahagian "what to watch"

Boleh guna apa sahaja video dalam komputer anda untuk live

Tak perlukan peralatan canggih untuk live

Automatik convert semua format video untuk live

APA ANDA DAPAT DALAM PAKEJ NI?

Sebelum anda buat keputusan untuk dapatkan akses CPCaster, ini ialah pakej yang anda akan terima selepas membuat pembelian hari ini

#1 EXCLUSIVE MEMBERSHIP & TRAINING

Anda akan dapat akses membership khas yang ada tutorial tentang penggunaan software, perkongsian berkenaan video marketing dan sebagainya.

#2 SOFTWARE SCREEN RECORDER 

Anda akan terima satu software untuk buat rakaman demo produk digital atau rakam video anda melalui kamera laptop.

#3 SOFTWARE VIDEO EDITOR

Anda akan diberi software untuk edit video rakaman anda sebelum anda klik butang Go Live dalam CPCaster

TUNGGU!

Saya nak berikan bonus lagi kepada anda

BONUS #1

FB LIVE MARKETING
(Value RM197)

Video training untuk anda memahami fungsi FB Live dalam menghasilkan kempen marketing bisnes.

BONUS #2

FB LIVE AUTHORITY
(Value RM180)

Video training untuk anda dapatkan lebih ramai followers, naikkan engagement dan tingkatkan autoriti anda dalam bisnes.

BONUS #3

BAHAN GRAFIK

(Value RM350)

Pelbagai koleksi bahan grafik yang anda boleh gunakan untuk edit video.

Semuanya dah lengkap untuk anda optimize dan maksimumkan fungsi FB Live & YT Live.

DAPATKAN AKSES LIFETIME ANDA SEKARANG

Harga sebenar CPCaster ialah RM650 SETAHUN. Namun sekarang saya nak berikan lesen tahunan dengan harga special untuk anda.

RM650

RM500

RM350 sahaja

Harga akan dinaikkan, dapatkan akses anda sekarang!

CPCaster BASIC

Lifetime Access
RM350/license
  • 1 Lesen CPcaster
  • Install di 1 PC/Laptop
  • Connect 1 akaun FB
  • Connect 2 akaun Fanpage
  • Connect ke 2 group FB
  • Connect 3 Channel Youtube
  • 2 Video Live serentak
  • 3 Minit Panjang Video (MAX)
  • Exclusive Membership
  • Software Screen Recorder
  • Software Video Editor
  • 1 Tahun Support
  • BONUS FB Live Marketing
  • BONUS FB Live Authority
SAYA NAK !

Guna kupon diskaun untuk pakej PRO

“SWEET20”

Adakah boleh digunakan di Macbook?

Software CPCaster hanya untuk windows.

Namun CPCaster boleh diinstall dalam VPS windows based dan macbook yang ada parallel operating system.

Adakah tutorial disediakan?

Setiap pembelian akses akan diberikan membership. Segala tutorial & sharing berkaitan software akan diberikan di sana.

Ada potensi untuk kena block oleh FB & Youtube?

Software ini dibuat mengikut Term Of Service yang diberikan oleh FB.

Ada beberapa perkara yang perlu diberi perhatian untuk elak amaran oleh FB namun semuanya sudah diberikan di halaman membership.

Boleh saya gunakan video dari youtube untuk go Live?

Boleh tapi dengan beberapa syarat yang agak ketat berkaitan copyright.

Namun saya tidak menggalakkan anda berbuat demikian.

Berapa lesen saya terima?

Pakej Basic akan terima 1 lesen untuk 1 installation sahaja.

Pakej PRO akan terima 3 lesen untuk 3 installation.

Lesen ini berbeza untuk setiap email & user.

Ada refund kalau saya tak boleh guna software ni?

Kami berikan 30 hari money back guarantee bersyarat seperti berikut:

[+] Jika software menyebabkan akaun FB anda kena block walaupun dah follow rules[+] Jika software tidak berfungsi dengan baik di FB & Youtube

Selain dari ini, kami tidak akan berikan refund. Sila baca sales page betul-betul dan teliti sebelum membuat keputusan.

Copyright 2017 CikguPemasaran